Soms zit het mee en ……

De beloofde dakplaten zijn, met enige vertraging, afgelopen vrijdag 20 september jl. geleverd én geplaatst. Door het goede weer kon er de afgelopen weken goed worden doorgewerkt. De staalconstructie is voor een belangrijk deel al ingevuld met houten tussenwanden en deels ook al met een verdiepingsvloer.

Ondanks dat veel tot in de puntjes is voorbereid veranderen er soms tijdens de bouw toch zaken door voortschrijdend inzicht, waardoor geïmproviseerd moet worden. Dit betekent dat er af en toe enige vertraging optreedt of dat de volgorde van werkzaamheden veranderd.

In het kerkgebouw werden de eisen voor de wandafwerking aangescherpt, hetgeen extra werk betekende en de uitvoerende vakmensen hun improvisatietalent moesten gebruiken om verdere vertraging te voorkomen.

De achtermuur van de kerk is schoongemaakt, zodat deze zichtbaar kan blijven als scheidingsmuur tussen de kerk en de nieuwe aanbouw.

De komende week wordt gestart met de installatiewerkzaamheden.

In de Licht- en Klankweek kunt u dit allemaal bekijken tijdens de Braderie op donderdag 3 oktober as. vanaf 17.00 tot 19.00 uur. U bent van harte welkom!