Bouw MFC Siddeburen bijna afgerond!

Siddeburen – Op dit  moment wordt de laatste hand gelegd aan de (ver)bouw van het  Multifunctioneel Centrum in Siddeburen. Binnenkort zal aannemer Fledderman het gebouw gaan opleveren. Er is o.a. een nieuw, beweegbaar podium geplaatst en de komende week wordt de vloerbedekking afgewerkt.  In de nieuwe aanbouw zullen de komende maand huisartsenpraktijk annex apotheek van de familie Takens, zorgorganisaties Buurtzorg en ZonnehuisThuis, Fysiotherapiepraktijk de Woldstreek, de bibliotheek en Cosis hun intrek nemen.

De kerkzaal, zie bijgaande foto`s, is verbouwd tot Multifunctioneel Centrum om de verenigingen in het dorp door de week een plek te geven om te hier o.a. te kunnen vergaderen. Tevens kunnen er toneel-, muziek-, -zangvoorstellingen, tentoonstellingen en exposities etc. worden gehouden. Kortom, een enorme aanwinst voor het dorp Siddeburen! (Zie bijgaande foto`s)

Ten behoeve van de nieuwe inrichting wordt aan de inwoners van Siddeburen gevraagd om een éénmalige financiële bijdrage te doen en/of het kopen van 1 of meerdere obligaties. Een vrije bijdrage kan worden overgemaakt naar banknummer NL62ABNA0817746498 t.n.v. Stichting MFC Siddeburen.